Zielo Shopping Centre

LOCATION 

Pozuelo de Alarcón, MADRID

CLIENT

Zielo Shopping Centre

INTERVENTION AREA

64 sqm

Zielo Shopping Centre was accomplish a refurbishment  and wished to create a leisure intervention in the shopping centre’s hall to reinforce Zielo Shopping as a shopping destination for Pozuelo residents.


The area that theleisureway has designed is located in the ground floor. Design development has taken into account the fundamental premise of keeping a design coherence among the Shopping Centre and our intervention. 

The main objective was to create a stunning focal point and the unique wow effect that Zielo Shopping Centre was looking for.

The
Inspiration

First of all we analysed the existing elements and the old ones of Zielo Shopping Centre in order to follow its design guidelines.

The elements showed two different graphic influences, but in accordance. They were the circus graphic identity and the sky elements. The use of the colour blue, rounded shapes and even the name of the mall referring to the sky influence brought kindness and closeness. On the other hand, the circus references gave fun and magic to the shopping centre.

With those premises we had to find something that people relate to the sky, but keeping the magic of a circus attraction.

This is how the playground concept found its bases on a hot-air balloon which is about to take off towards the sky. A easily recognize and remember element to both children and parents.
 

First Ideas

Designing and Development

Manufacturing Process

Construction, Installation, Certification and Start-up

Go top
Share Zielo Shopping Centre Portfolio
Related samples
We use own and third party cookies to improve your browsing. If you continue browsing we consider you accept the use of cookies. Ok More Info.